Välkommen tillbaka till MC-livet!

Trött på köerna? Tycker du det är trångt på bussen eller väntar du på tåget som aldrig kommer? Är det för dyrt med en eller kanske två bilar i familjen? Vill du njuta av pendlingen istället för att komma fram lite uppgiven och småirriterad?

Ta fram ditt A-körkort ur byrålådan och välkommen till en av våra MC-handlare för att kika på alternativ!


En av fyra använder sitt A-kort

Över 2 miljoner svenskar har ett körkort för motorcykel (A1, A2 eller A). Och varje år tar tiotusen ett hoj-kort! Är du en av dem?

Om du funderar en stund kommer du nog snabbt ihåg känslan du hade den där dagen då du nästan bokstavligen fick luft under vingarna och körde iväg på en motorcykel för första gången!

Varför inte uppleva den känslan igen? Ta fram ditt A-kort ur byrålådan och kom tillbaka till MC-livet?

Här på MC-Branschens sida hittar du all information du behöver för att komma ut på vägarna igen.

Praktiskt och härligt

Det finns få saker i livet som är lika härligt som att få uppleva friheten på en motorcykel eller moped. Smidigheten, upplevelsen, farten, vinden, vibrationerna, ljudet, dofterna och känslan av att vara ett med både maskin som omgivning.

Samtidigt sparar vi både tid och pengar. När man kör motorcykel, moped eller scooter till jobbet, till träningen eller till vännerna så vet en motorcyklist när vi kommer fram.

På samma sätt som att du kanske sparar upp emot en timme om dagen på pendling mot buss eller tåg, så sparar du pengar för en motorcykel är både billigare och har lägre klimatavtryck än en bil!
mcbranschen.se