Touring

Massor av mil i maximalt välbefinnande. Här är det körkomfort, bagagealternativ och utrustning som gäller. En touring ger föraren och passageraren en lyxig reseupplevelse.


Touringmodellerna påminner till utseendet om sportmotorcyklarna men har anpassats med komfortablare körställning, sadel och en kåpa som erbjuder föraren bättre skydd mot väder och vind och skräddarsydda sidopackväskor.

Fortfarande är motorerna, ofta en fyrcylindrig radmodell, störst bland modellerna med mer än gott om effekt och topphastigheterna ligger på runt 300 kilometer i timmen.

Den renodlade touringmodellen är en välkänd ikon erbjuder komfort i klass med favoritsoffan hemmavid. Här finns oftast stereoanläggning, ryggstöd, fotplattor att placera fötterna på och i vissa fall finna även särskild backväxel. Packväskorna sväljer det mesta som du kan tänkas behöva under de närmaste veckorna.

Givetvis sitter även passageraren som en prins eller prinsessa och ser du inte upp är det lätt hänt att färden blir så pass skön att denne vaggas till sömns och vaknar lagom tills det är dags att slå läger i Monaco..

mcbranschen.se