Monkeybike

Registrerad minimotorcykel modeller med 12” hjul och sitthöjd på 70-80cm som passar till allt från pendling kortare turer och är väldigt populär bland husbilsägare då dess låga vikt och storlek gör den lättlastad och perfekt som ”shopping” bike eller när man är på campingen.


Registrerad minimotorcykel modeller med 12” hjul och sitthöjd på 70-80cm som passar till allt från pendling kortare turer och är väldigt populär bland husbilsägare då dess låga vikt och storlek gör den lättlastad och perfekt som ”shopping” bike när man är på campingen.

Vanligtvis med 4-takts motor med mycket tyst gång och låg bränsleförbrukning gör den till ett mycket förnuftigt alternativ.

Redan på 60 talet introducerades begreppet Monkey i motorcykelvärden. Det var då en 50cc fyrtaktsmodell som trots sin storlek lätt kunde användas av ”vuxna”. Blev snabbt en populär motorcykel för kortare förflyttning. 

Idag är det en registrerad minimotorcykel modell med 12” hjul och sitthöjd på 70-80cm som passar till allt från pendling till kortare turer och är väldigt populär bland husbilsägare då dess låga vikt och storlek gör den lättlastad och perfekt som ”shopping” bike när man är på campingen.

mcbranschen.se