MC-Mässan är tillbaka!

26-28 januari 2024 på Stockholmsmässan i Älvsjö

MC-Mässan är den största och naturligaste mötesplatsen för alla som gillar motorcyklar, mopeder, scootrar, elcyklar och andra tvåhjulingar.


2024 års modeller väntar på dig

Spana in, känn och provsitt alla 2024 års modeller. De ledande fordonstillverkarna och nya uppstickare presenterar närmare 500 nya motorcyklar, mopeder och andra hojar. Upptäck de nya trenderna och ställ dina frågor till kunnigt branschfolk.

Under mässan kommer du också att få se hur långt elektrifieringen av tvåhjulingarna kommit eftersom en lång rad tillverkare visar upp sina nya elfordon.

Tillbehör och upplevelser för MC-livet

Vad vore MC-Mässan utan alla smarta tillbehör och innovativa lösningar? Vandra runt i montrarna och utforska hjälmar, skydd och kläder. Du får också tips om upplevelser som du kan göra med hojen och information om försäkringar och finansiering.

Galleria med massor av erbjudanden

Landets främsta handlare har laddat upp med unika mässerbjudanden. Passa på att fynda dina produkter i MC-Mässans galleria.

En mässa för alla

MC-Mässan passar alla. Från tonåringen som äntligen ska få uppleva friheten av att köra moped till dig som vill spara tid och pengar genom att pendla till jobbet på en scooter istället för att ta bilen eller tåget. Till mässan kommer också enduroentusiasterna och det strävsamma paret som kört tusentals mil tillsammans på en stor touringhoj.

På mässan finns speakers’ corner, tävlingar och scenprogram. Du kan se uppvisningar på elhojar och mycket mer på mötesplatsen för alla MC-vänner. Varmt välkommen!


MC-Mässans öppettider 26-28 januari 2024

Fredag               10.00 – 20.00
Lördag               09.00 – 19.00
Söndag              10.00 – 17.00

Vill du ställa ut på MC Mässan?

Läs mer här!

Eller kontakta:

marielle.dahl@mcrf.se

mcbranschen.se