MC Mässan återkommer 2024

Efter flera års besvikelser är vi väldigt glada att få bekräfta det många redan läst om på annat håll.

MC Branschen kommer att arrangera MC Mässan 26 – 28 januari 2024, på Stockholmsmässan i Älvsjö.

  • Vi är väldigt glad att kunna bekräfta den illa dolda hemligheten att MC Mässan återkommer 26 – 28 januari 2024. Därmed kommer som vanligt den sista helgen i januari nästa år bli startskottet för mc-säsongen, säger Niklas Kristoffersson, VD i arrangerande MC Branschen.
  • Efter flera år utan MC Mässan är det väldigt roligt att få välkomna den stora och kunniga MC publiken tillbaka. Det är extra roligt att få hälsa alla besökare tillbaka till Stockholmsmässan i Älvsjö, där vi inte har varit sedan 2017.
  • Nu när alla avtal och överenskommelser är klara kommer vi under våren att fokusera på att få många utställare på plats. I princip är alla stora mc-märken redan klara. Vi arbetar också med att knyta intressanta partners till projektet.
  • Det är riktigt roligt att åter få samarbeta med Stockholmsmässan och dess kunniga personal. Vi vet att lokalerna i Stockholm är perfekta för våra ändamål och vi har bokat den stora så kallade A-hallen, där du som besökare kommer kunna titta och känna på upp emot 500 motorcyklar för att inte tala om att prata hojar och tillbehör med alla våra varumärken.
  • MC Mässan 26 – 28 januari 2024 kommer utan tvekan att bli ett sedvanligt fantastiskt event som ingen motorcyklist bör missa, avslutade Niklas Kristoffersson.

Vill du ställa ut på MC Mässan?

Kontakta:

marielle.dahl@mcrf.se

mcbranschen.se