Touratech - Bild 1

Touratech


Touratech tillverkar tillbehör för touring och äventyrsmotorcyklar av alla märken. De flesta av våra ca 2 000 produkter säljs under namnet Touratech men vi är också underleverantör åt tex. BMW och KTM. Merparten (över 85%) av våra produkter tillverkas i egen fabrik i södra Tyskland, och resterande så långt det är möjligt i Tyskland eller Europa. Touratech grundades 1990 i Tyskland. Touratech finns representerade i drygt 50 länder genom officiella Touratech-distributörer.

Utbud och tjänster

I vår butik i Lidköping hittar du en stor del av vårt sortiment och flera Touratech-utrustade motorcyklar! Vi som arbetar i butiken är genuint intresserade av motorcyklar och resor så du kan också få goda tips och råd inför resan. Vårt välfyllda lager innehåller också de 1000 mest sålda produkterna i sortimentet för snabb leverans i hela Norden!

Säkerheten före allt

Vi följer självklart utvecklingen via Folkhälsomyndigheten, och har anpassat våra rutiner enligt gällande direktiv. Vår personal stannar hemma vid minsta symptom och vi har skärpta hygien- och städrutiner. Möjligheten att besöka vår butik utanför ordinarie öppettider finns också. Kontakta oss för att boka ett enskilt besök!
Touratech - Bild 2

Kontakt

TouratechLinspelsgatan 2
531 40 Lidköping

0510-210 00
info@touratech.se
touratech.se/ »

Produkter / Tjänster

Hjälmar och kläder
Skyddsutrustning
Övriga tillbehör
 
mcbranschen.se