Probike Norr


Välkomna till Probike Stockholm Norr i Sollentuna. Vi är auktoriserade för Triumph, Harley-Davidson, Honda, Aprilia, Moto Guzzi Vespa, Piaggio,. Självklart tar vi din hoj i inbyte och fixar en bra finansiering till dig om så önskas. Vi har även ett stort urval av begagnade hojar av alla märken.

Utbud och tjänster

Idag är Probike en rikstäckande kedja med en strävan mot att bli ditt självklara val när det kommer till moped och motorcyklar. Kedjan består av fyra stycken toppmoderna anläggningar för moped och mc entusiaster. Vi har försäljning av motorcyklar, mopeder, tillbehör och skyddsutrustning. Vi har även en modern verkstad med tekniker som får utbildning löpande på alla varumärken vi säljer och alla specialverktyg som krävs. Välkomna!

Säkerheten före allt

Vi på Probike litar på landets experter och följer fortsatt myndigheternas rekommendationer. Vi har vidtagit ytterligare åtgärder för att kunna säkerställa att dina besök hos oss är så säkra som möjligt. Vi begränsar antalet besökare per anläggning – en besökare per 10m2. Vi har satt upp skärmar vid våra diskar. Vi håller fortsatt stort fokus på städning, med särskilt fokus på de ytor som vanligen är i kontakt med händer (exempelvis knappsatser, handtag och kranar).

Kontakt

Probike NorrKuskvägen 3
191 62 Sollentuna

08-120 799 50
infonorr@probike.se
www.probike.se »

Produkter / Tjänster

Aprilia
Derbi
Harley-Davidson
Honda
Moto Guzzi
Piaggio
Triumph
Vespa
Hjälmar och kläder
Skyddsutrustning
Reservdelar
Övriga tillbehör
Service och reparationer
 
mcbranschen.se