Northbike Umeå AB - Bild 1

Northbike Umeå AB


Välkommen till Drömfabriken! Vi är specialiserade på MC, Snöskoter, vattenskoter, ATV, släpvagnar och mopeder. Vi jobbar med världens största leverantörer av tillbehör, kläder, personlig utrustning och reservdelar. Vi är engagerade, vi brinner för vårt jobb och vi tycker att varenda kund är lika viktig. I butiken finns även begagnade fordon i alla prisklasser. 5000 kvm butik med trevlig personal, 400 fordon, stor klädbutik och en certifierad märkesverkstad på alla våra märken. Varmt välkomna!

Utbud och tjänster

Vi säljer KTM, H-D, BMW, Kawasaki, Honda, Triumph, BRP, Northgrade, Peugot och Reiju. Vår verkstad har lång erfarenhet av samtliga märken, och våra mekaniker är högt certifierade. Vår ambition är att hjälpa dig uppfylla din dröm. Allt från bra service till finansieringslösningar. Vi är både hoj och skoteråkare själva, så vi vet vad som krävs! Hos oss hittar du inte gräsklippare och Crocs. Bara fordon och allt som hör till dem. Dream it. Live it

Säkerheten före allt

Vi har handsprit att tillgå i butiken, plastskärmar framför servicediskarna och personalen bär munskydd. Hos oss ryms det 250 personer samtidigt i våra luftiga lokaler, så man behöver aldrig vara orolig över att inte kunna hålla avstånd. Vi är rädda om både dig och vår personal!
Northbike Umeå AB - Bild 2

Kontakt

Northbike Umeå ABStrömvägen 2
90132 UMEÅ

090-18 75 95
info@northbike.se
www.northbike.se »

Produkter / Tjänster

BMW
Harley-Davidson
Honda
Kawasaki
KTM
Peugeot
Triumph
Övriga fordonsmärken
Hjälmar och kläder
Skyddsutrustning
Reservdelar
Övriga tillbehör
Service och reparationer
 
mcbranschen.se