NIU Flagshipstore Stockholm - Bild 1

NIU Flagshipstore Stockholm


Sverige är ledande i Europa när vi tittar på den stora andelen sålda elmopeder. Exempelvis i Stockholm har andelen sålda elmopeder under några år redan varit över 50%. Sverige har välkomnat eldrivna mopeder och elmopeden ersätter nu de bensindrivna alternativen mycket snabbt. I Stockholm, på Sveavägen 126, finns Sveriges första NIU flagship store där alla modeller finns tillgängliga för provkörning och vanligtvis för försäljning.

Utbud och tjänster

Välkommen att klämma, känns och provkör stora hela sortimentet från NIU. Oftast finns alla mopeder och motorcyklar för omgående leverans. Öppettider Butik Vardagar: 12:00-18:00 Lördagar: 12:00-16:00 Söndagar: Stängt

Säkerheten före allt

Vi följer utvecklingen coronaviruset noggrant och följer de riktlinjer från relevanta myndigheter. Vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att minimera risken för smittspridning, ett tillfälligt beslut p.g.a. Coronaviruset. I vår butik får det max vara 6 personer och vi tillhandahåller handsprit till alla våra kunder. Vill ni beställa varor med hemleverans via vår hemsida går det bra.

Kontakt

NIU Flagshipstore StockholmSveavägen 126
11350 Stockholm

087280004
info@niusverige.se
niusverige.se/ »

Produkter / Tjänster

NIU
 
mcbranschen.se