Motorsport Landskrona AB - Bild 1

Motorsport Landskrona AB


Välkomna in till din MC handlare i Skåne. Vi erbjuder Indian, Kawasaki och Suzukis sortiment av nya landsvägsmotorcyklar samt tillbehör och auktoriserad service till dessa. Vi har alltid ett stort utbud begagnade hojar från alla japanska och amerikanska märke. Du hittar oss i Landskrona mitt emellan Malmö och Helsingborg.

Utbud och tjänster

Vi låter dig hitta rätt hoj som är rätt för dig och våra säljare hjälper dig med allt från finansiering till inbyte. Stort sortiment av Indian profilerade kläder som t-shirt, skinnjackor, hjälmar mm från Indian Motorcycle. Vår auktoriserade verkstad utför allt från enklare service till mer avancerade reparationer samt erbjuder vinterförvaring.

Säkerheten före allt

Det är enkelt att hålla avstånd hos oss och vi har valt ett max antal som är betydligt lägre än rek. Vi har flertal handsprits dispenser och plexiglas så att alla ska kunna känna sig bekväma och välkomna. Har du några speciella önskemål så hör gärna av dig till oss så ska vi försöka lösa det på bästa vis. Vil du handla på distans så löser vi leverans av både MC och reservdelar.
Motorsport Landskrona AB - Bild 2

Kontakt

Motorsport Landskrona ABStuverigatan 1
26135 Landskrona

0418-40 28 00
info@motorsportlandskrona.se
motorsportlandskrona.se »

Produkter / Tjänster

Indian
Kawasaki
Suzuki
Reservdelar
Övriga tillbehör
Service och reparationer
 
mcbranschen.se