Motorrad Center Stockholm - Bild 1

Motorrad Center Stockholm


Motorrad Center Stockholm är återförsäljare för BMW Motorrad. Vi är ensam återförsäljare i Stockholm och ansvarar för förvaltning och utveckling av försäljning och service för BMW Motorrad i Stockholm. Vi är ett passionerat team som brinner för BMW och satsar på service utan kompromiss! Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och hittar alltid den lösning som passar just dig och dina behov bäst.

Utbud och tjänster

Vårt team finns i Sveriges modernaste BMW Motorrad-anläggning som ligger på Slånbärsvägen 6 i Upplands Väsby. Anläggningen präglas av premiumkänsla med en rymlig butik med både nya och begagnade mc, café samt en stor toppmodern och auktoriserad verkstad.

Säkerheten före allt

Vi följer självklart utvecklingen via Folkhälsomyndigheten, och har anpassat våra rutiner enligt gällande direktiv. Vår personal stannar hemma vid minsta symptom och vi har skärpta hygien- och städrutiner. Vill Du att vi vidtar specifika försiktighetsåtgärder vid ditt verkstadsbesök eller köp så tillmötesgår vi gärna Dina önskemål, det är bara att säga till. Vi är flexibla och lyssnar gärna på våra kunders egna förslag, alltifrån provkörning till en hemleverans.
Motorrad Center Stockholm - Bild 2

Kontakt

Motorrad Center StockholmSlånbärsvägen 6
19465 Upplands Väsby

08-55106510
info@motorradcenterstockholm.se
www.motorradcenterstockholm.se/sv »

Produkter / Tjänster

BMW
Hjälmar och kläder
Skyddsutrustning
Reservdelar
Övriga tillbehör
Service och reparationer
 
mcbranschen.se