Motorrad Center Göteborg - Bild 1

Motorrad Center Göteborg


Motorrad Center Göteborg är återförsäljare för BMW Motorrad. Vi är ensam återförsäljare i Göteborg och ansvarar för förvaltning och utveckling av försäljning för BMW Motorrad i Göteborg. Vi är ett passionerat team som brinner för BMW och satsar på service utan kompromiss! Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och hittar alltid den lösning som passar just dig och dina behov bäst.

Utbud och tjänster

Vårt team finns i Sveriges modernaste BMW Motorrad-anläggning som ligger på Orrekulla industrigata 35 i Hisings Kärra. Anläggningen präglas av premiumkänsla med en rymlig butik med både nya och begagnade mc.

Säkerheten före allt

Vi följer självklart utvecklingen via Folkhälsomyndigheten, och har anpassat våra rutiner enligt gällande direktiv. Vår personal stannar hemma vid minsta symptom och vi har skärpta hygien- och städrutiner. Vill Du att vi vidtar specifika försiktighetsåtgärder vid ditt besök så tillmötesgår vi gärna Dina önskemål, det är bara att säga till. Vi är flexibla och lyssnar gärna på våra kunders egna förslag, alltifrån provkörning till en hemleverans.
Motorrad Center Göteborg - Bild 2

Kontakt

Motorrad Center GöteborgOrrekulla Industrigata 35
425 36 Hisings Kärra

031-3880003
info@mcgbg.se
www.bmw-motorrad.se/motorradcentergoteborg/en/home.html »

Produkter / Tjänster

BMW
Övriga fordonsmärken
Hjälmar och kläder
Skyddsutrustning
 
mcbranschen.se