MC-konsult - Bild 1

MC-konsult


Välkomna till ett trevligt fikastopp i Skaraborg! Vi finns i mysiga lokaler i stans äldsta kvarter, ett stenkast från resecentrum. Förutom ett överflöd av hojar finns här alltid kaffe, flipper, shuffleboard och tid för ett snack. Träffa våra säljare på FaceTime, WhatsApp, SMS, telefon eller i butiken: Erik (begagnat) Iphone 076-00 111 03 Jalle (Triumph, Honda, CF-Moto) Iphone 076-00 111 08 Johan (Indian, Zero, Triumph, Honda och HD beg) nås enklast via mail: johan@mckonsult.se

Utbud och tjänster

Vi är återförsäljare för Triumph, Indian, Honda och Zero motorcyklar. Vi är även ett stort begagnatlager med extra fokus på Harley-Davidson. Vi säljer också CF Moto och Honda fyrhjulingar, samt Peugeot, Rieju, Drac och Niu mopeder. Vi är bra på förmedling och letar alltid nya uppdrag, tveka inte att ringa om du har ett fordon du vill sälja! Vi servar, lagar och bygger om alla nämnda märken och i mån av tid även övriga.

Säkerheten före allt

Alla som arbetar är naturligtvis utan symptom. Vi erbjuder videosamtal eller bokning av besökstid utanför ordinarie öppettider. Vi använder munskydd om ni säger till. Givetvis finns tillgång till handsprit, vi har ett tillåtet maxantal besökare och har skärpta våra städrutiner. Kom frisk, ha i första hand med egna provkörningskläder och håll avstånd så fixar vi detta tillsammans!
MC-konsult - Bild 2

Kontakt

MC-konsultKinnegatan 15
53132 Lidköping

0510-24035
frida@mckonsult.se
www.mckonsult.se »

Produkter / Tjänster

Drac
Honda
Indian
NIU
Peugeot
Triumph
Övriga fordonsmärken
Hjälmar och kläder
Skyddsutrustning
Reservdelar
Övriga tillbehör
Service och reparationer
 
mcbranschen.se