Johans MC - Bild 1

Johans MC


Välkommen till Johans MC! I vårt kompletta MC-varuhus har vi något för alla. Med över 30 års erfarenhet i branschen hjälper vi till att hitta rätt motorcykel för just dig. Vi är auktoriserad återförsäljare av Triumph, Kawasaki, Suzuki, Vespa och Piaggio. I vår välfyllda butik har vi även tillbehör och personlig utrustning för alla smaker. Du vet väl om att du kan köpa din hoj utan att fysiskt besöka oss.

Utbud och tjänster

Vi är auktoriserad återförsäljare av Triumph, Kawasaki, Suzuki, Vespa och Piaggio. Verkstad är auktoriserad för Kawasaki, Triumph, Suzuki, Piaggio och Vespa. Förvaring av motorcyklar året om. Förmedling av motorcyklar. I vår välfyllda butik har vi även tillbehör och personlig utrustning för alla smaker. MCweb.se är våran webshop som speglar mycket av vad vi har i butiken.

Säkerheten före allt

Vi har öppet som vanligt i butiken, verkstan och med provkörningar. Om det behövs hjälp med utkörning eller hämtning av ditt fordon kan vi lösa detta, kontakta oss för mer info. Butiken kan skicka hem beställda varor eller så kan du som kund också beställa i vår webshop www.mcweb.se Vi möter upp dig som kund inom de flesta områden, ring eller maila om du har någon fråga. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående det nya Coronaviruset, Covid-19, Handsprit finns tillgängligt.
Johans MC - Bild 2

Kontakt

Johans MCTagenevägen 28
42537 Hisings Kärra

031-7877700
info@johansmc.se
www.johansmc.se/ »

Produkter / Tjänster

Aprilia
Derbi
Kawasaki
Piaggio
Suzuki
Triumph
Vespa
Hjälmar och kläder
Skyddsutrustning
Reservdelar
Övriga tillbehör
Service och reparationer
 
mcbranschen.se