Alternativ 1 Motorcyklar - Bild 1

Alternativ 1 Motorcyklar


Alternativ 1 Motorcyklar i Kalmar är företaget som vill ta ditt mc-ägande ett steg längre. Vi är auktoriserade återförsäljare av BMW Motorrad, Triumph Motorcycles och KTM, samt mopeder från Peugeot, Rieju och Yadea. Vår kunniga och engagerade medarbetare älskar motorcyklar lika mycket som du och är stolta över att få arbeta med preminumvarumärken alla dagar i veckan.

Utbud och tjänster

Förutom att erbjuda auktoriserad fullserviceverkstad, tillbehörsbutik, nya och begagnade motorcyklar samt inbyten och förmedlingar strävar vi efter att göra din mc-värld ännu lite bättre. Med hjälp av smarta finansieringslösningar och duktiga försäkringspartners gör vi ditt ägande prisvärt och friktionsfritt. Ditt servicebesök blir en minnesvärd utflykt med våra provkörningsrutter eller varför inte boka ett helt upplevelsepaket?

Säkerheten före allt

Vi löser det mesta utan att du behöver komma in! Provkörningar hanteras via vår app ute bredvid motorcykeln. Vid servicebesök lämnar du hojen utanför och vi för en dialog via telefon. Vill du ändå titta in kan du känna dig trygg med att vi följer FHM:s rekommendationer.
Alternativ 1 Motorcyklar - Bild 2

Kontakt

Alternativ 1 MotorcyklarSödra Vägen 66
39245 Kalmar

0480-491180
info@alternativ1mc.se
alternativ1mc.se »

Produkter / Tjänster

BMW
Drac
KTM
Peugeot
Triumph
Övriga fordonsmärken
Hjälmar och kläder
Skyddsutrustning
Reservdelar
Övriga tillbehör
Service och reparationer
 
mcbranschen.se