Start2Ride 2023

Sveriges största provkörningsevent är tillbaka! Efter inställda MC Mässor, provkörningseventen Start2Ride och så mycket annat växlar MC Branschen upp i maj 2022 och erbjuder dig som älskar tvåhjulingar att provköra en eller flera av de över 100 mopeder och motorcyklar på plats. Välkommen till MC Mässan on Tour!

Save the dates!

  • 7 – 8 maj 2022 – Bulltofta, Malmö
  • 14 – 15 maj 2022 – Stora Holm, Göteborg
  • 21 – 22 maj 2022 – Gillinge, Stockholm

Biljetterna och bokningar släpps i april 2022

MC Mässan on Tour 2022

Då vi på grund av Covid-19 pandemin inte kunnat arrangera sedvanliga MC Mässor eller Start2Ride har MC Branschen beslutat att arrangera tre publika event i våra tre storstadsområden i maj 2022.

Här kommer du som besökare kunna välja och boka provkörningar av minst 100 motorcyklar eller mopeder. Vi får besök av tillbehörsföretag och MC handlare. Vi har stunt- och trickuppvisningar och det finns givetvis mat och dryck att köpa.

På alla tre orterna har vi hyrt de största trafikövningsplatserna så att vi får rejäla provkörningssträckor med möjligheterna att testa 2022 års MC- och mopedmodeller med fart, kurvtagning och allt annat bara vi motorcyklister riktigt förstår att njuta av.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är lankbox-leverantorer-och-varumarken-1024x170.jpeg

Entréavgiften är bara 120 kronor per dag och då ingår fri mc-parkering, de provkörningar du orkar och hinner med, uppvisningar, erbjudanden från både fordons- som tillbehörsleverantörer. Av lag-, GDPR- och försäkringsskäl kommer alla provkörningar behöva bokas genom en särskild app där även entrén betalas smidigt i förväg. Biljetterna släpps i april 2022. Först till kvarn för biljett och bokningar kommer att gälla.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är lankbox-lokala-handlare-1024x170.jpeg

Väl på plats är det bara att visa upp entrékvittot tillsammans med körkortet och testa din drömhoj. Vi kör naturligtvis med sedvanlig skyddsutrustning, inte bara hjälm.

MC Mässan

Biljetterna och bokningar släpps i april 2022


Intresserad av att ställa ut på Sveriges största provkörningsevent?

Liten, lokal, leverantör eller en stor importör av ett internationellt varumärke? Allt leverantörer av fordon, tjänster och tillbehör till landets hojentusiaster är varmt välkomna som utställare på MC Mässan on Tour!

För kontakt och mer information, mejla: thomas.dahl@mcrf.se


Utställare (listan fylls hela tiden på):

Utställare med
provkörningshojar:

Aprilia
BMW
Drax
Ducati
Energica
GASGAS
Harley-Davidson
Honda
Husqvarna Motorcycles
Indian
Kawasaki
KTM
Köp en scooter
Moto Guzzi
NIU
Piaggio
Probike
Royal Enfield
Suzuki
Triumph
Ural
Vespa
Yamaha


Övriga utställare/
varumärken
AGM Shop
Bike i Trollhättan
Bike Lift
Bike Nord
Bilsport & MC
BMC
BoOve
DS Covers
Karlssons Hjälmar
MC-Rejser
MOTUL
Parts Europe
Svedea
WD40

MC Klubbar

Vulcan riders
FMCK

mcbranschen.se