» MC Mässan on Tour är ett viktigt event för oss. Vi kommer att visa ett axplock av vårt modellutbud. «

Suzuki

korta frågor och svar till Patric Sjölander,
Marketing Manager, Suzuki


Vad kan besökarna på MC Mässan on
Tour förvänta sig av er?

MC Mässan on Tour blir ett viktigt event för oss detta år. Vårt fokus ligger på att visa upp vårt sortimentet, där vi kommer ha med de modeller som det har varit mest intresse kring, allt ifrån ikoner i ny tappning till helt nya modeller för säsongen. Något annat som vi prioriterar är att få en direktkontakt med slutkund och höra hur dom ser på sitt MC-ägande och planer framöver.

Hur många provhojar har ni ungefär med er till MC Mässan on Tour?

Suzuki har med sig 6 hojar att provköra.

Vilken eller vilka av alla motorcyklar ni har på plats vill du särskilt berätta om?

I början av april lanserade vi nya GSX S1000GT. En sporttourer som lyckats med att plocka det bästa från två segment och med en design som verkligen drar blickarna till sig. Sent hösten 2021 släpptes systermodellen GSX-S1000. 3 effektlägen, Ride-by-Wire mm och med en dubbelriktad quickshift som verkligen visar Suzukis ingenjörskonst. Allt förpackat i en ny aggressiv design.

Nu när vi äntligen verkar vara ute ur pandemin, vad ser du mest fram emot under säsongen 2022?

Intresset är stort och för dom mest eftertraktade modellerna finns risken att dom redan innan leverans till butik är kundsålda. Så efter att MC Mässan On Tour avslutas kommer det att bli svårt om man vill fira semester på en ny Suzuki.


Suzuki provhojar på plats

Med reservation att en viss variation kan förekomma på de olika orterna. Det finns i vissa förekommande fall fler motorcyklar av samma märke att boka. De motorcyklar som finns på plats kommer att vara bokningsbara efter dagsbiljett är löst. Bilderna nedan är skärmdumpar från bokningsprogrammet och är inte länkade.

mcbranschen.se