» Vi kommer visa alla modeller och plattformar som är på gatan när mässan hålls. «

Royal Enfield

korta frågor och svar till Kent Farman,
Royal enfield/Norrvalla MC


Vad kan besökarna på MC Mässan on
Tour förvänta sig av er?

Vi kommer visa alla modeller och plattformar som är på gatan när mässan hålls. Det blir 2st 350cc hojar 1st 410cc och 2st 650cc som både kan beskådas i vår monter men också såklart provköras på banan. I vår monter kommer vi även ha tillbehör, hjälmar och kläder. Det blir även några överraskningar. Vi deltar på samtliga Tourplatser.

Hur många provhojar har ni med er till MC Mässan on Tour?

Royal Enfield har med sig fem spännande och nya hojar att provköra.

Vilken eller vilka av alla motorcyklar ni har på plats vill du särskilt berätta om?

Vi tycker att nya ägare ska fundera på vilken typ av mc dom vill satsa på, vi har en uppställning med väldigt pålitliga och lättkörda modeller så kanske att vi pushar lite xtra för den nya Classic 350 som många redan har upptäckt. Vill du ha en mer cruiser så finns ju även Meteoren på samma plattform.

Built for all road and no road, ja då är det Himalayan som gäller, kommer ju även en SCRAM 411 som bygger på samma plattform, går utmärkt att beställa på mässan och leverans efter mässan i juni.

Sedan har vi ju ” The Twinns ” Interceptor 650 årest retrohoj 2 år i rad samt den härliga Continental GT 650 och dom fungerar för alla som vill äga en historisk MC med goa köregenskaper och känsla.

Nu när vi äntligen verkar vara ute ur pandemin, vad ser du mest fram emot under säsongen 2022?

Vi ser med en god känsla på MC-säsongen 2022 då vår produktion av Royal Enfield går för fullt och vi ser en kraftig ökning av antalet sålda hojar även i år så full fart framåt gäller. Vi lanserar ju minst 2 nya modeller nu i år, den nya Classic 350 som nu landat hos oss och även SCRAM 411 som kommer i slutet av maj.

Vad gäller vår omvärld och det som händer så är det ju bortom allt förnuft. Konflikter borde kunna lösas vid skrivbord istället för krig så vi hoppas att så sker skyndsamt.


Royal Enfield provhojar på plats

Med reservation att en viss variation kan förekomma på de olika orterna. Det finns i vissa förekommande fall fler motorcyklar av samma märke att boka. De motorcyklar som finns på plats kommer att vara bokningsbara efter dagsbiljett är löst. Bilderna nedan är skärmdumpar från bokningsprogrammet och är inte länkade.

mcbranschen.se