» Vårt mål är att så många som möjligt ska kunna provköra så mycket som möjligt under dessa evenemangsdagar. «

KTM

korta frågor och svar till Peter Johansson,
HEAD OF SALES SERVICE, KTM Motorcycles Scandinavia


Vad kan besökarna på MC Mässan on
Tour förvänta sig av er?

KTM kommer komma med mer eller mindre full range till samtliga städer. Vårt mål är att så många som möjligt ska kunna provköra så mycket som möjligt under dessa evenemangsdagar. Vi har ett brett sortiment och vi ser ett stort värde i att kunna erbjuda besökarna provkörning på flera av våra modeller och jämföra de med varandra för att hitta motorcykeln som passar just de.

Hur många provhojar har ni ungefär med er till MC Mässan on Tour?

KTM har lite beroende på ort 9-10 motorcyklar att provköra.

Vilken eller vilka av alla motorcyklar ni har på plats vill du särskilt berätta om?

Personligen tycker jag att 1290 SUPER DUKE GT är en motorcykel som har allt för både sport och touring. Sen har vi en extremt bred line up inom Adventure-segmentet där det finns någonting för alla.

Nu när vi äntligen verkar vara ute ur pandemin, vad ser du mest fram emot under säsongen 2022?

Vi ser ljust på säsongen 2022. Det har varit och är speciella tider men vi har klarat oss bra under pandemin och ser nu fram emot ett år fullt med spännande möten med slutkunder igen ute på event och hos våra återförsäljare.


KTM provhojar på plats

Med reservation att en viss variation kan förekomma på de olika orterna. Det finns i vissa förekommande fall fler motorcyklar av samma märke att boka. De motorcyklar som finns på plats kommer att vara bokningsbara efter dagsbiljett är löst. Bilderna nedan är skärmdumpar från bokningsprogrammet och är inte länkade.

mcbranschen.se