»Som vanligt kommer Husqvarna Motorcycles närvara på samtliga stopp med fullt sortiment, bemanning och en hel del extra detaljer i utställningen. «

Husqvarna Motorcycles

korta frågor och svar till Tomas Wallenta,
brand Manager Husqvarna Motorcycles Scandinavia


Vad kan besökarna på MC Mässan on
Tour förvänta sig av er?

Som vanligt kommer Husqvarna Motorcycles närvara på samtliga stopp med fullt sortiment, bemanning och en hel del extra detaljer i utställningen. Det kommer finnas flera motorcyklar av samma modell för att alla besökare ska få den absolut bästa möjligheten att testa allt.

Hur många provhojar har ni ungefär med er till MC Mässan on Tour?

Husqvarna Motorcycles erbjuder 8 motorcyklar att provköra.

Vilken eller vilka av alla motorcyklar ni har på plats vill du särskilt berätta om?

För oss är det självklart Norden 901 som är den största high ligheten vad gäller nyheter men jag tror också att vi kan överraska flera besökare med våra andra modeller till exempel Svartpilen 401.

Nu när vi äntligen verkar vara ute ur pandemin, vad ser du mest fram emot under säsongen 2022?

Vi ser en mycket positiv öppning med bra start på första kvartalet vad gäller försäljningen. Med tanke på den omvärldssituation som råder skulle man lätt kunna förvänta sig det värsta. Men för oss på Husqvarna Motorcycles har det hittills gått över förväntan med få eller inga störningar.


Husqvarna Motorcycles provhojar på plats

Med reservation att en viss variation kan förekomma på de olika orterna. Det finns i vissa förekommande fall fler motorcyklar av samma märke att boka. De motorcyklar som finns på plats kommer att vara bokningsbara efter dagsbiljett är löst. Bilderna nedan är inte länkade.

mcbranschen.se