» MC Mässan on Tour är ett viktigt event för oss. Vi kommer att visa ett axplock av vårt modellutbud. «

Honda

korta frågor och svar till Patric Sjölander,
Marketing Manager, Honda


Vad kan besökarna på MC Mässan on
Tour förvänta sig av er?

MC Mässan on Tour är ett viktigt event för oss. Vi kommer att visa ett axplock av vårt modellutbud där förmodligen touringhojen NT1100 kommer att få en hel del uppmärksamhet. Vi har i ett tidigt stadium involverat de återförsäljare som finns på respektive ort. De kommer vara på plats för att informera och guida den intresserade till ett bra Honda-val.

Hur många provhojar har ni ungefär med er till MC Mässan on Tour?

Honda har med sig 8 motorcyklar att provköra på touren.

Vilken eller vilka av alla motorcyklar ni har på plats vill du särskilt berätta om?

Den nya touringmotorcykeln NT1100 kommer vara den största magneten i Honda-montern. Vi tror att den ligger helt rätt och kommer bli klassledande i sitt segment. Den har fått många fina omdömen, där det framför allt lyfts fram hur fantastisk den är att köra och hur rikt utrustad den är.

Nu när vi äntligen verkar vara ute ur pandemin, vad ser du mest fram emot under säsongen 2022?

Det går inte att utesluta att det har varit en knepig 2021. Med all säkerhet kommer läget inte förändras under 2022. Dock är intresset stort från slutkund. Det märker vi inte minst från aktiviteter på sociala medier. Så i kombination med aningens osäkra leveranser och stort intresse, ska man nog vara ute i tid med sitt motorcykel köp om man vill kunna nyttja hela säsongen på en ny MC.


Hondas provhojar på plats

Med reservation att en viss variation kan förekomma på de olika orterna. Det finns i vissa förekommande fall fler motorcyklar av samma märke att boka. De motorcyklar som finns på plats kommer att vara bokningsbara efter dagsbiljett är löst. Bilderna nedan är skärmdumpar från bokningsprogrammet och är inte länkade.

mcbranschen.se