» Vi är superladdade att få träffa alla H-D entusiaster igen och vi satsar lite extra genom en riktigt omfattande ”Tour”. «

Harley-Davidson

korta frågor och svar till Richard nordén, Harley-Davidson


Vad kan besökarna på MC Mässan on
Tour förvänta sig av er?

För oss var det självklart att vara med på denna satsning. Vi är superladdade att få träffa alla H-D entusiaster igen och vi satsar lite extra genom en riktigt omfattande ”Tour” med vår provkörningstrailer. Förväntningarna är att det kommer massor med folk för att träffa oss och hela branschen samt att vi lyckas erbjuda så många provkörningar som möjligt

Vilken eller vilka av alla motorcyklar ni har på plats vill du särskilt berätta om?

Jag skulle vilja slå ett slag för Pan America som kanske inte är en traditionell Harley men en helt fantastisk motorcykel som helt klart är värd en provkörning. Här har Harley-Davidson verkligen lyckats!

Hur många provhojar har ni ungefär med er till MC Mässan on Tour?

H-D har med sig hela 12 hojar varav två stycken är överraskningshojar. Vi vet ännu inte vilka de är, du vet inte vilken hoj du bokar! Men vi vet alla att det blir en häftig provrunda!

Nu när vi äntligen verkar vara ute ur pandemin, vad ser du mest fram emot under säsongen 2022?

Vi lider precis som alla andra av materialbrist och komplikationer inom transportsektorn vilket innebär vissa förseningar. Det ser dock ut som H-D klarat sig bättre än de flesta andra märken i branschen.


Harley-Davidson provhojar på plats

Med reservation att en viss variation kan förekomma på de olika orterna. Det finns i vissa förekommande fall fler motorcyklar av samma märke att boka. De motorcyklar som finns på plats kommer att vara bokningsbara efter dagsbiljett är löst. Bilderna nedan är skärmdumpar från bokningsprogrammet och är inte länkade.

mcbranschen.se