»Det ska bli spännande att möta kunden med våra nya lanseringar och det passar perfekt på ett sådant här event. «

GASGAS Motorcycles

korta frågor och svar till peter johansson,
brand Manager gasgas Motorcycles


Vad kan besökarna på MC Mässan on
Tour förvänta sig av er?

Det här är första gången vi är med på MC-Mässan on Tour, forna Start2Ride, med GASGAS. I april i år lanserades GASGAS första motorcyklar för landsväg med helt nya offroadhojen, GASGAS ES 700, och supermoton, GASGAS SM 700, så det är de modellerna vi kommer satsa på fullt ut.

Hur många provhojar har ni ungefär med er till MC Mässan on Tour?

GASGAS har med sig två av vardera SM 700 och ES 700.

Vilken eller vilka av alla motorcyklar ni har på plats vill du särskilt berätta om?

Självklart våra nya modeller, det ska bli spännande att möta kunden med våra nya lanseringar och det passar perfekt på ett sådant här event där kunden kan prova hojarna och ställa frågor till oss direkt på plats.

Nu när vi äntligen verkar vara ute ur pandemin, vad ser du mest fram emot under säsongen 2022?

Det är ett faktum att de senaste två åren varit utmanande i många branscher men vi ser ljust på säsongen 2022. Bra tajming för oss med lanseringen av GASGAS väghojar i samband med att pandemin släpper och kunderna är sugna på att komma ut på event igen.


GASGAS Motorcycles provhojar på plats

Med reservation att en viss variation kan förekomma på de olika orterna. Det finns i vissa förekommande fall fler motorcyklar av samma märke att boka. De motorcyklar som finns på plats kommer att vara bokningsbara efter dagsbiljett är löst. Bilderna nedan är inte länkade.

mcbranschen.se