» Vi på Ducati ser MC Mässan on Tour som det viktigast eventet vi gör 2022 tillsammans med vår egen Road Show hos våra återförsäljare. «

Ducati

korta frågor och svar till Tobias persson,
Brand Manager, ducati sweden


Vad kan besökarna på MC Mässan on
Tour förvänta sig av er?

Vi på Ducati ser MC Mässan on Tour som det viktigast eventet vi gör 2022 tillsammans med vår egen Road Show hos våra återförsäljare.

Det skall bli kul att få träffa alla passionerade Mc intresserade kunder och förhoppningsvis ge dem den info de behöver för ett eventuellt mc köp.

Hur många provhojar har ni med er till MC Mässan on Tour?

Vi har 10 st nya Ducati för provkörning och personal från våra återförsäljare finns på plats för att ta hand om våra kunder.

Vilken eller vilka av alla motorcyklar ni har på plats vill du särskilt berätta om?

Man får inte missa att provköra vår helt nya DesertX som är en helt ny Off-road/adventure cykel med Dakar inspiration. Mutistrada V4 S är en adventure cykel med goda touring egenskaper, den har senaste teknologi och är en testvinnare, den får ni inte heller missa att köra.

Nya Monster är en cool street hoj som är lätt och med möjligheter att få i 35Kw för A2 kort.

Nu när vi äntligen verkar vara ute ur pandemin, vad ser du mest fram emot under säsongen 2022?

Vi tror att 2022 blir bra år för Mc branschen, vi har ett starkt modellprogram och stort intresse för våra modeller. Utmaningen blir att få fram produkter i den omfattningen som krävs, men det ser relativt bra ut och vi levererar nya motorcyklar till kunder dagligen.


Ducatis provhojar på plats

Med reservation att en viss variation kan förekomma på de olika orterna. Det finns i vissa förekommande fall fler motorcyklar av samma märke att boka. De motorcyklar som finns på plats kommer att vara bokningsbara efter dagsbiljett är löst. Bilderna nedan är skärmdumpar från bokningsprogrammet och är inte länkade.

mcbranschen.se