» Vi på CFMOTO är oerhört taggade på att få introducera motorcyklarna från CFMOTO på den svenska marknaden. «

CFMOTO

korta frågor och svar till Per Hyltén,
MC & Marketing coordinator, CFMOTO MC


Vad kan besökarna på MC Mässan on
Tour förvänta sig av er?

Vi på CFMOTO är oerhört taggade på att få introducera motorcyklarna från CFMOTO på den svenska marknaden. Vårt främsta mål är att så många som möjligt ska provköra dem för att själva få uppleva den nya eran av mc som delvis baseras på samarbetet mellan CFMOTO och KTM.

Hur många provhojar har ni med er till MC Mässan on Tour?

CFMOTO är glada att få erbjuda 3 mc att provköra.

Vilken eller vilka av alla motorcyklar ni har på plats vill du särskilt berätta om?

Vårt fokus ligger på 700 CL-X Heritage som redan har vunnit många hjärtan under vårens provkörningar. Det är en oerhört körglad hoj som verkligen sätter det vi älskar i fokus, att köra motorcykel!

Vi har givetvis även med oss den läckra 700 CL-X Sport och fullmatade adventurehojen 800 MT Touring.

Nu när vi äntligen verkar vara ute ur pandemin, vad ser du mest fram emot under säsongen 2022?

Som en ny utmanare i mc branschen är det en utmaning att planera volymer och modeller inför en stor satsning, men vi har gedigen erfarenhet och känner oss trygga i att vi har gjort rätt val för den svenska marknaden. Vi ser väldigt ljust på framtiden och tror att många kommer att lyfta på ögonbrynen över kommande modeller!


CFMOTO provhojar på plats

Med reservation att en viss variation kan förekomma på de olika orterna. Det finns i vissa förekommande fall fler motorcyklar av samma märke att boka. De motorcyklar som finns på plats kommer att vara bokningsbara efter dagsbiljett är löst. Bilderna nedan är skärmdumpar från bokningsprogrammet och är inte länkade.

mcbranschen.se