Sveriges största provkörning är tillbaka

Nu är det åter dags för Sveriges största provkörningsevent, MC Mässan on Tour. MC Branschen ställer ut och erbjuder dig som älskar tvåhjulingar att provköra en eller flera av de cirka 140 mopeder och motorcyklar vi har på plats.


Skapa konto/inloggningar/köp och bokningar

Obs. Vanligtvis använder vi oss av mässarrangörer för att sälja biljetter. Denna gång har vi fått göra det själva med allt det innebär. Bland annat en viss krånglighet i att samordna olika it-system (betalningar/bokningar) med effekten bland annat att du måste fylla i alla uppgifter för varje hojbokning. Vi ber om ursäkt för det. Vi har testat systemet fram och tillbaka med ett antal ”testryttare” och det fungerar bra, men fel kan ändå ske. Följ instruktionerna så gott som möjligt då vi har inga möjligheter att ge direkt support om du inte följer dem.

  • För att kunna köpa en biljett skapar du först ett konto hos MC Branschen, som behövs för att vi ska kunna härbärgera en butik för betalningssystemet.
  • Sedan använder du den aktiveringslänk du får till den e-postadress du valt. Titta också i din skräpkorg om du inte hittar mejlet.
  • Nu kommer du till betalningssidan och väljer dag du vill besöka MC Mässan on Tour. Glöm inte att välja betalningssätt m.m. för att kunna gå vidare.
  • Efter avslutat köp får du ytterligare en bekräftelse med e-post på köpet med länk till bokningarna. Du får även bekräftelser från Payson om ditt köp.
  • Väl där är det bara att boka. Som informerats har vi en gräns på sammanlagt åtta bokningar per person.

Här hittar du till ditt konto om du vill hantera lösenord mm.
Här hittar du butiken för att köpa dagsbiljett och sedan boka provrundor.

Vi har skapat en ”frågor & svar (Q&A)” sida som informerar om de flesta frågor vi får.

Avsikten med eventet är att så många hojvänner som möjligt ska få chansen att provköra flera motorcyklar under besöket. Då varje provrunda är 15 minuter lång har vi beslutat att sätta en gräns om 8 (åtta) bokningar per person. Tyvärr inte per dag utan per person!

MC MÄSSAN ON TOUR 2022

7-8 MAJ

Bulltofta, Malmö
Lördag 10.00 – 17.00
Söndag 10.00 – 16.00

14-15 MAJ

Stora Holm, Göteborg
Lördag 10.00 – 17.00
Söndag 10.00 – 16.00

21-22 MAJ

Gillinge, Stockholm
Lördag 10.00 – 17.00
Söndag 10.00 – 16.00


Välj och boka provkörningar bland ca 150 motorcyklar och mopeder. Vi får besök av tillbehörsföretag och MC handlare. Vi har stunt- och trickuppvisningar och det finns givetvis enklare mat och dryck att köpa.

På alla tre orterna har vi hyrt de största trafikövningsplatserna så att vi får rejäla provkörningssträckor med möjligheterna att testa 2022 års MC- och mopedmodeller med fart, kurvtagning och allt annat bara vi motorcyklister riktigt förstår att njuta av.

Entréavgiften är bara 120 kronor per dag och då ingår fri mc-parkering, de provkörningar du orkar och hinner med, uppvisningar, erbjudanden från både fordons- som tillbehörsleverantörer.

Alla provkörningar kommer att kunna bokas på www.mcmassan.se efter det att du löst en dagsbiljett för 120 kronor.

Biljetterna släpps 20 april 2022. Först till kvarn för biljett och bokningar kommer att gälla.

Väl på plats är det bara att visa upp entrékvittot och körkortet och testa din drömhoj. (Naturligtvis med komplett skyddsutrustning, inte bara hjälm).

Utställare fordonsleverantörer

Utställare tillbehör, tjänster och klubbar

mcbranschen.se